top of page
L1030231.JPG

OVER MIJ

Hoi, ik ben Sofie!

 

Jarenlang bouwde ik mijn online imperium uit als fitblogger 'Sophia GetFit". Naast een blog werd ook instagram een belangrijk medium. Ik deelde er mijn passie voor yoga en stretching. Ook bracht ik mijn boek #LenigLijf uit, een kant-en-klaar stretching programma om lenig te worden!

Intussen kan je me op instagram vinden onder mijn eigen naam @sofievanhooydonk. Ik deel er een blik achter de schermen in mijn leven. Je ontdekt er al mijn dagelijkse bezigheden als ondernemer én je ziet me zoeken naar een goede combo tussen het ondernemen en mijn privéleven, met vrienden - familie - mijn hond Toby én reizen!

 

Voor sommige bedrijven neem ik de sociale media zelfs volledig over met mijn Marketing Agency SMEC. Zo deed ik dit jarenlang voor het bekende Wijnegem - Shop Eat Enjoy.

Door mijn ervaring als "zelf influencer zijn" (ik werkte over een tijdspanne van 5 jaar met meer dan 150 bedrijven samen) en door het coachen van bedrijven, is influencer marketing net als instagram een van mijn expertises. Ik schreef er ook een boek over, getiteld "Vlaamse Instagram Influencers 2019". In dit boek vind je enerzijds een handleiding over hoe succesvol samenwerken met influencers op instagram, anderzijds een opsomming van influencers in verschillende categorieën (met interview).​

Samen met Ine Verschaeve bestuur ik Dansstudio Petit Plié, een jonge maar zeer succesvolle dansschool met meer dan 500 leden. Het is fantastisch om te zien hoe we jong én oud kunnen voorzien van hun favoriete hobby! We hebben zowel recreatieve danslessen (in de stijlen Videoclip, Ballet, Modern, Jazz, Streetdance, Urban en meer) als wedstrijdgroepen.

Uit een frustratie voor alle competitieve wedstrijden in de danswereld startte ik Dance Attack, een vzw die podiumkansen organiseert in een niet-competitieve sfeer. De passie voor dans staat er centraal en er doen dansgroepen mee van over heel Vlaanderen! Ook de toeschouwers worden er verwend met zitjes in prachtige schouwburgen, gratis foto's en video's na de voorstelling én uiteraard de prachtige show!

Het is een droom om elke dag te kunnen doen wat ik graag doe. Ik hou van de afwisseling tussen mijn verschillende activiteiten. Ja, soms is het zeker heel erg druk en af en toe erg stresserend maar dat hoort er natuurlijk bij. Ik ben heel dankbaar dat ik mag doen wat ik doe en dat heb ik uiteraard te danken aan iedereen die in mij gelooft, die mij steunt en die gebruik maakt van mijn diensten!

Contacteer me gerust voor vragen/samenwerkingen!

Liefs,

Sofie

 

bottom of page